Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Altaş’ın lezzet mağazası

•Yıllardır ürünleriyle Orduluların sofralarında başköşeye sahip olan Altaş Yağ Sanayi artık Çotanak fabrika satış mağazasıyla da Ordulular ile buluşuyor.

info@karadenizekonomi.com / 28.04.2017

Altaş’ın lezzet mağazası

Altaş Yağ Sanayi, marketlerdeki ürünleri ile her daim sofralarınıza konuk olan Çotanak fabrika satış mağazası ile haftanın 7 günü Ordululara hizmet vermeye başladı. Firmanın üretimini yaptığı ürünlerin sergilendiği ve satışının gerçekleştiği mağazada yağ çeşitleri fındık, aspir, omega3, ayçiçek ve ideal farklı gramaj ve şişelerde her kesiminden meraklılarını ağırlıyor.

Özellikle ilk defa Altaş Yağ Sanayi tarafından üretilen aspir yağı içeriğinde barındırdığı özellikleriyle ilgi çekiyor. Yanma derecesi en yüksek yağ olma sıfatı taşıyan böylece de özellikle kızartmalarda hanımlar tarafından oldukça tercih edilen aspir yağın kokusuz olması da kullanım kolaylığı sağlıyor. Renk olarak 

ayçiçek yağına oldukça benzeyen bu ürün ayçiçek yağından ise oldukça üstün. Kilo problemi yaşayanlar ya da kilosuna dikkat edenlerin de gözdesi olan aspir yağı içinde barındırdığı yağ asidi sayesinde metabolizmayı hızlandırarak, kilo kaybetmeye yardımcı oluyor.

Çotanağın yeni ürünü olan ve büyük beğeniyle karşılanan ballı fındık ezmesi ve yine kakaolu fındık kreması da mağazadaki raflarda yerini aldı.

Orduluların tanıştığı günden bu yana severek tükettiği çotanak ballı fındık ezmesi ve kakaolu fındık kreması her zaman olduğu gibi fabrika satış mağazasında da en çok ilgiyi gören ürünlerden. Öyle ki dünyada ilk kez sadece Altaş Yağ Sanayi tarafından formülü bulunan ve üretilen balla fındığın buluştuğu çotanak ballı fındık ezmesi katkısız ve doğal bir ürün olması sebebiyle yiyenlerin bir daha unutamadığı bir lezzet haline gelmiş durumda.

Ziyaretçiler özellikle piyasadakilerden oldukça farklı olan bu ürünü merak ederek yetkililerden de bilgi alıyor ve şekersiz olup balla tatlandırılan ve kaliteli Türk fındıklarıyla lezzetine lezzet kalan bu ürünü daha yakından tanımak istiyor.

Fındıktan elde edilen yağların, ballı, kakaolu fındık ezmelerinin reyonlarda yer bulduğu çotanak fabrika satış mağazasında pek tabi bölgenin en önemli ürünü yeşil altın fındık da ambalaja girerek damak tadına önem verenlerle buluşuyor. Kavrulmuş, naturel, pikola, kavrulmuş kabuklu, kıyılmış fındık ve fındık ununun çotanak markasıyla görücüye çıktığı mağazada fındığın her çeşidini bulmak mümkün. Öyle ki mağazayı ziyaret edenler hem bu ürünleri tüketmek hem de sevdiklerine ve misafirlerine hediye etmek için çotanak fabrika satış mağazasına ilgi gösteriyor. Ordulular böylece kendilerine Ordu’nun ürünlerini alabilmek için de bir uğrak yer bulmuş oluyor. Mağazanın tüm Türkiye’de bayilik yolu ile zincir olma yolunda girişim başlattığı kaydedildi.

KARADENİZ EKONOMİ