Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

FİSKOBİRLİK üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, "Hedefimiz 2021 yılı içerisinde kapasitemizi günlük 60 ton üretim olarak revize etmek. Bu doğrultuda yaklaşık 10 milyon liralık yatırım daha gerçekleştiriyoruz." dedi.

info@karadenizekonomi.com / 26.10.2020

FİSKOBİRLİK üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor

FİSKOBİRLİK YKB Lütfi Bayraktar, 2021 yılındaki hedeflerinden bahsetti.

Bayraktar, hedeflerinin 2021 senesi içerisinde kapasitelerini günlük 60 ton üretim olarak revize etmek olduğunu söyledi. Yapılan yazılı açıklamada, kuruma bağlı olan Entegre Fındık İşleme Tesisi’nde (EFİT) süren üretim ve yeni yatırımlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Tüketicilerin FİSKOBİRLİK markalı ürünlere ciddi bir talep gösterdiklerini vurgulayan Bayraktar, yeni yatırımlar ile günlük üretim kapasitesini 50 tona yükselttiklerini kaydetti. Bayraktar, hedeflerinin ürün türlerini artırmak olduğunun altını çizerek, tüketici odaklı ve kaliteden taviz vermeden üretim etkinliğine devam edildiğini ifade etti.

Şeker ilavesiz fındık ezmesinin raflardaki yerini aldığını ve gelecek sene yeni yatırımlar ile üretim miktarını artırmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, tüm altyapı çalışmalarının ve anlaşmalarının tamamlandığını aktardı.

Bayraktar, 2021 yılında ürün sayısını 25’e çıkartmayı amaçladıklarını ifade etti.