Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Bay Bread teknolojisiyle pideler sıcak kalacak

Bay Bread teknolojilerinin kurucusu Yalçınkaya, Bay Bread teknolojisiyle ön pişmiş olarak evlerde muhafaza edilebilecek ve 200 derece fırında sadece 6 dakikada pişen pideler sayesinde eski ramazanlardaki gibi sıcacık pidenin mümkün olduğunu vurguladı.

info@karadenizekonomi.com / 24.04.2020

Bay Bread teknolojisiyle pideler sıcak kalacak

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler kapsamında Ramazan süresince iftar saati ve hemen öncesinde oluşabilecek pide kuyruklarının, Covid -19 salgın riskini artırabileceğinden fırınlardaki pide ve ekmek üretimi ile özel siparişlerin iftardan 2 saat önce sonlandırılmasını ifade eden tebliğ sonrası açıklama yapan Bay Bread teknolojilerinin kurucusu Serdar Yalçınkaya, tüketicilerin gönlünün rahat olmasını Bay Bread teknolojisiyle ön pişmiş olarak evlerde muhafaza edilebilecek ve 200 derece fırında sadece 6 dakikada pişen pideler sayesinde eski ramazanlardaki gibi sıcacık pidenin mümkün olduğunu vurguladı.

‘’İsrafı engelleyen teknolojili’’

Covid 19 sürecinde içinde bulunduğumuz sürecin ramazan ayına da gelmesi sebebiyle kültürümüzdeki alışkanlıklarımızda da değişim yaşamaktayız diyen Yalçınkaya, ‘’Artık eskiden fırınlarda beklenen pide kuyruklarındaki ahbaplık ve sosyalleşme yerini güvenli gıdaya ulaşmaya bıraktı. Pide ve ekmeğimiz bizler için en temel, en kutsal, olmazsa olmaz bir gıda iken içinde bulunduğumuz süreçte tereddütle yaklaştığımız genellemelerden dolayı yeni dinamikleri doğurdu. Bir asırlık birikimin ve uzmanlığın da sonucu BAY BREAD teknolojileri uzun yıllar süren ARGE çalışmalarıyla gıda atıklarını ve israfı engelleyen teknolojisiyĺe ülkemize, sektöre katma değer yarattı. Aynı zamanda tüketicinin de güvenli gıdaya, ideal lezzete ulaşmasındaki çare oldu’’ şeklinde konuştu.