Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Ünye Borsası Yeni Binasında Lisanslı Depoculuğa Hazır

Uslu;''Lisanslı depoculuk hayata geçtiğinde borsamız her yönüyle hazır olmuş olacak''

info@karadenizekonomi.com / 23.03.2015

Ünye Borsası Yeni Binasında Lisanslı Depoculuğa Hazır
Ünye Ticaret Borsası tarafından yapılan satış salonu çalışmalarında sona gelindi.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu Lisanslı depoculuk Ünye ‘de ve Düzce bölgesinde Lidaş tarafından devam ederken, bizde yeni hizmet binası satış salonunda olması gereken herşeyi yapmaya karar verdik.Ancak Lisanslı depoculuk çöktü ama biz çalışmalarımızı kesmedik.Bugünse çalışmalarda  sona gelindi,diyerek şu açıklamalar da bulundu;

Uslu;''Ünye Borsasında Fındık İhale Edilecek değil''

Uslu Karadeniz Ekonomi'ye yaptığı açıklama da ''Kamuoyunda yanlış bir algılamayı düzeltmek isterim.Basın da fındık sanki Ünye borsasında ihaleye çıkıcakmış gibi yanlış anlaşıldı oysa ki Ünye Borsasında fındık ihale edilecek falan değil.Biz çalışmalarımıza Ünye ve Düzcede Lisanslı depoculuk varken  başlamıştık ve şuanda da herşeyi tamamladık''şeklinde kaydetti.Yarın Lisanslı depoculuk hayata geçtiğinde borsamız başta satış salonu olmak üzere,  bir çok kriter noktasında hazır  diyen  Uslu, yeni dönemde lisanslı depoculuk kurulduğunda  üretici ,mahsulünü borsada denetimden geçirerek ürün özellikleri ekranda görebilecek şeklinde konuştu.

Kısa bir süre önce meclis toplantı salonunu modern bir şekilde dizayn ettiren Borsa Yönetimi, 120 kişi kapasiteli satış salonu çalışmalarını tamamlamak üzere. Salon aynı zamanda çok amaçlı konferans salonu olarak da kullanılabilecek.

Satış Salonu Çalışmaları  Mart Ayı Sonunda Bitirilmesi Hedefleniliyor

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu son olarak sözlerine şöyle devam etti,"Mart ayı sonunda bitirilmesi hedeflenen satış salonu ile borsa binasının yapım çalışmaları son bulacak. Bina içerisinde zemin kat sergi salonu, 1. kat hizmet katı, 2. kat başkanlık ve meclis toplantı salonu, 3. kat satış salonu satıcı bölümü ve 4. kat satış salonu alıcı bölümü olarak hizmet verecek. Üretici mahsulünü Borsa binasında denetimden geçirmesinin ardından, ürün özellikleri ortaya çıkacak. Alıcı ve satıcı ürünün özelliklerini ekranlarda aynı anda takip ederek bilgi sahibi olabilecek ve kaliteli satış gerçekleştirilmiş olacak''şeklinde konuştu.Yeni binayla birlikte üyelere  daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi planladıklarını ifade eden Uslu,  Lisanslı depoculuk hayata geçtiğinde borsamız her yönüyle bölgede hazır borsa olmuş olacak diye konuştu.