Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

UKOME TOPLANTISI PERŞEMBE İLÇESİNDE YAPILDI…

Toplantıda 48 gündem maddesi görüşüldü

info@karadenizekonomi.com / 24.08.2015

UKOME TOPLANTISI PERŞEMBE İLÇESİNDE YAPILDI…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) aylık olağan toplantısını Perşembe Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Toplantı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilirken, toplantıda 48 gündem maddesi görüşüldü. 26 gündem maddesi için karar alınırken, diğer maddeler alt komisyona havale edildi.

UKOME Müdürü Salih Usta’nın sunumuyla başlayan Ağustos ayı olağan toplantısında; ilimiz genelindeki öğrenci ve personel servis ücretlerinin belirlenmesi; Altınordu, Ünye, Perşembe, Gülyalı ve Korgan ilçelerinde cadde ve sokaklarda trafik düzenlemesiyle ilgili ve Altınordu, Gölköy ilçelerindeki taksi durakları, depolama ve bekleme yerleriyle ilgili kararlar alındı. Toplantıda ayrıca, Ordu il genelinde kapasite artırımına başvuran (M-D) plakalı araçlarda gerekli kapasite artırımına yönelik karar çıktı.

Programa; Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, İlçe Belediye Temsilcileri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, T.C.K. Genel Müdürlüğü 77. Şube Şefliği, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı IX. Bölge Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Ordu Liman Başkanlığı ve Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı temsilcileri katıldı.