Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Onur Taahhüt’ten anlamlı hizmet

Ordulu başarılı işadamları Çetin İşletmeleri sahiplerinin Ordu Üniversitesi kampüsünde yaptırdıkları Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi ve Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi 15 Aralık’ta açıldı.

info@karadenizekonomi.com / 18.12.2017

Onur Taahhüt’ten anlamlı hizmet
Ordu Üniversitesi’nde yapımı tamamlanan Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi ve Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezinin açılışı yapıldı.

Ordu Üniversitesi ile Onur Taahhüt Taşımacılık ve Tic. Ltd. Şti. firma sahipleri Onur Çetinceviz ve İhsan Çetinceviz arasında 2015 yılında imzalanan protokol çerçevesinde yapımına başlanılan Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezinin yapım maliyetlerini üstlenen iş adamı Onur Çetinceviz, 15 Aralık’ta açılacak olan merkezlerin son durumunu yerinde görmek için ODܒyü ziyaret etti.

Yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alana sahip olan kütüphane binasında 182 metrekare güncel süreli yayınlar salonunu, 350 metrekare dijital kütüphane 

salonu, 120 metrekare yazma eserler bölümü, 765 metrekare konulu kitap salonu ve 250 metrekare açık kafeterya salonu bulunmaktadır. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı idari birimleri ile bireysel- grup çalışma salonları ve ofislerinin yer aldığı kütüphane binasında akademisyen ve öğrencilerinin bilgiye hızlı erişebildikleri ve öğrencilerin birbirleriyle daha fazla etkileşim içinde oldukları birimler yer alıyor.

Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezi toplamda 2 bin 350 metrekare alana sahip olan zemin ve birinci katta toplamda 6 adet sınıfın bulunduğu, grup çalışma odaları ile sosyal bir eğitim modelini uygulamaya koyacak olan Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Binasında ayrıca dinlenme, müzik-drama, bale ve spor etkinliklerinin gerçekleştirilebileceği alanlar da tasarlandı. Çocukların sosyal bir eğitim modeli ile bilişsel gelişimlerinin hızlandırılacağı Okul öncesi Eğitim Merkezinde 40 kişilik yemekhaneye de yer verildi. Okul Öncesi Eğitim Merkezinde zemin ile bağlantılı bahçe girişlerine sahip bir tasarım ile çocukların doğadan kopmadan doğayla iç içe bir eğitim almalarının sağlanması düşünüldü.

Yapımı tamamlanarak açılışa hazır hale getirilen Merkezlerin son halini görmek için ODܒyü ziyaret eden Onur Çetinceviz, “Eğitime katkıda bulunmak, doğduğum bu topraklara bir eser kazandırmak benim için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır. 15 Aralık’ta hizmete girecek olan Emin Çetinceviz Merkezi Kütüphanesi ve Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Merkezinin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. HABER MERKEZİ