Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

KARADENİZ PERDER üyelerine verimlilik eğitimi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Koordinatörü Zafer Yayla, işletme sahiplerine seslenerek, “Eğer işlerinizi takip etmezseniz ve kurumsallaşmazsanız 5 yıl sonra o koltuklarda oturamayacaksanız.” uyarısında bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 28.07.2016

KARADENİZ PERDER üyelerine verimlilik eğitimi

Ordu Giresun’da bulunan Karadeniz Perakendeciler Derneği (PERDER KARADENİZ) üyelerine Perakende Sektöründe Karlılık ve Operasyon el Verimlilikkonulu Eğitimi verildi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Koordinatörü Zafer Yayla tarafından verilen eğitime Türkiye Perakendeciler 

Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz PERDER Başkanı Osman Kalafat ,Perder üyeleri ve yerel market sahipleri de katıldı. 

Aktaşlar Restorantta düzenlenen eğitimde Zafer Yayla, işletme sahiplerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak; mark up, kar marjı ve verimlilik gibi konularında bilgiler verdi. Zafer Yayla konuşmasında, yönetimin altın kuralından bahsederek, “Ölçmediğinizi iyileştiremezsiniz ve ölçmeden yönetemezsiz.” dedi.
Yayla, konuşmasının devamında; “Birlik ve beraberlik içerisinde olmak çok önemlidir. Bunu başarabilirsek ileriye doğru adım atmak kolaylaşır. Eğer siz işlerinizi takip etmezseniz ve kurumsallaşmazsanız, 5 yıl sonra burada oturanlar o koltuklarda oturamayacak.” diye konuştu.
Genel Koordinatör Zafer Yayla, işletme sahiplerine bugüne kadar yapılan yanlışlıklarla ilgili de bilgiler verdi.