Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

GS taraftarlarını bekliyoruz

·Her geçen gün daha fazla taraftara ulaşmayı hedefleyen GS Store, mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. Galatasaray’ın yeni mağazası “Ordu GS Store” hizmete açıldı.

info@karadenizekonomi.com / 15.01.2018

GS taraftarlarını bekliyoruz

Ordu’ya dört büyük kulüp bünyesinde açılmış ilk mağaza olan GS Store, Süleyman Felek Caddesi’nde hizmete girdi. GS Store iş yeri sahibi Berk Okumuşoğlu, Galatasaray taraftarlarından destek beklediğini belirtti.

Aslen Rizeli olan ve uzun yıllar Antalya’da yaşayan Berk Okumuşoğlu, GS Store açmak için Ordu’ya geldi. Okumuşoğlu, “GS Kulübü ile GS Store açmak için görüşmelerimiz oldu. GS Store bulunmayan iller arasından Ordu en mantıklısı geldi. Ordu’nun yaklaşık yüzde 50-60’ı Galatasaray taraftarı olarak görünüyordu. Bu taraftar kitlesi de Ordu’da bir GS Store açılmasını istiyordu. Çünkü GS Store’un internet üzerindeki satışları en fazla Ordu’dan yapılıyordu. Biz de bu isteği değerlendirdik ve franchisingini alıp buraya geldik” diyerek Ordu’da kalıcı olmak istediklerini belirtti.

Ordu’da GS taraftarının böyle bir mağazaya ihtiyaç duyduğunu söyleyen Okumuşoğlu, mağazaya aşırı bir talebin olduğunu ve ürün çeşidini arttırdıkça bu ilginin de artacağını söyledi.

Store mağazalarında satılan ürünlerin pahalı olması ile ilgili şikâyetler üzerine de konuşan mağaza sahibi Okumuşoğlu, “Buradaki ürünler kaliteli ve hepsi lisanslı ürünler. Ürünlerimiz direkt GS Kulübünden çıkıyor. Aynı zamandan buradan alışveriş yapan biri, Türkiye’nin herhangi bir GS mağazasından ürünün değişimini yapabilir. Kısacası müşteriler GS Store’dan alınan herhangi bir ürün için Türkiye’nin herhangi bir yerinde muhatap bulabilirler” dedi.

Okumuşoğlu ürün yelpazesi ile ilgili olarak da şunları söyledi: “Nevresim takımından yeni doğan çocuğun önlük takımına, formadan eşofmana, monttan bilekliğe, bardaktan kalemliğe onlarca çeşit ürünümüz var. Biz her kesime hitap ediyoruz. Yeni doğan çocuktan 70 yaşındaki insana kadar her kesime hitap eden ürünlerimiz mevcut. Çünkü bu sevgi ile alakalı bir şey. İnsanlar da buna karşılık veriyor.”

Ordulu taraftarların bekledikleri mağazanın açıldığını belirten Berk Okumuşoğlu, taraftarların buna karşılık vermesini istediğini söyleyerek sözlerini şöyle noktaladı: “Eğer yeteri kadar ilgiyi bulabilirsek ikinci bir şubeyi burada ya da Giresun’da açabiliriz. Bu nedenle bütün GS taraftarlarını mağazamıza bekliyoruz.” Sakine Gürsoy/KARADENİZ EKONOMİ