Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Fındık hasadı törenle başlayacak

6 Ağustos Salı günü başlayacak fındık hasadını üreticilerle birlikte başlatmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Ordu’ya gelecek.

info@karadenizekonomi.com / 31.07.2019

Fındık hasadı törenle başlayacak

Fındık alım fiyatının üreticinin beklediği şekilde belirlenmesi ve TMO’nun piyasaya erken girmesini sağlayacak kararın alınmasında Cumhurbaşkanına teşekkür eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 6 Ağustos Salı günü başlayacak fındık hasadını üreticilerle birlikte başlatmak ve fındık alım fiyatındaki memnuniyeti belirtmek amacıyla Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi Ordu’ya davet etti.

‘’Sürprizlerle başlatacağız’’

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “6 Ağustos Salı günü fındık hasadını resmen törenle başlatacağız. Hasat törenine Tarım ve Orman Bakanı, değerli çalışma arkadaşım Bekir Pakdemirli’yi de davet ettik. Onun katılımıyla fındık hasadımızı türküler söyleyerek, sevincimizi dile getirerek ve bazı sürprizlerle başlatacağız. Bu vesile ile fındık üreticilerimizin sorun ve beklentilerine olumlu yaklaşan, talep ve isteklerini kırmayan sayın Cumhurbaşkanımıza hemşerilerimiz ve fındık üreticileri adına derin şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.