Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
21.09.2024

BU ŞEHRİ BERABER YÖNETECEĞİZ !

Enver Yılmaz''Ortak paydamız Ordu''

info@karadenizekonomi.com / 14.04.2016

BU ŞEHRİ BERABER YÖNETECEĞİZ !

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sivil toplum kuruluşları (STK ) buluşmaları kapsamında düzenlenen istişare toplantısında Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odasına bağlı olarak faaliyet gösteren taksici esnafıyla bir araya geldi.

Düzenlenen istişare toplantısına Başkan Yılmaz’la birlikte, Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık, taksici esnafları ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri katıldı.

BU ŞEHRİ BERABER YÖNETECEĞİZ

Başkan Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada daha önce dolmuşçu esnafı, servis şoförleri ve değişik meslek grupları ile bir araya geldiklerini hatırlatarak; “Seçim döneminde yaptığımız konuşmalarda bu şehri beraber yöneteceğiz demiştik. Bu konuda taviz vermedik, vermeyeceğiz. Herkesin Belediye Başkanı olacağız dedik ve öyle de yapıyoruz. Ortak paydamız Ordu. Hepimizin bir hedefi var, o da daha yaşanabilir bir Ordu inşa etmek. Bu anlamda şimdiye kadar bize verdiğiniz desteklere teşekkür etmek, görevde olduğumuz süre içerisinde yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vermek ve sizlerin sorunları ve görüşlerini dinlemek amacıyla bir araya geldik. Görüşleriniz bizim için önemli. Her daim ortak akıl önemli diyor ve gereğini yapıyoruz” dedi.

Başkan Enver Yılmaz, konuşmasının ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluş süreci ve geçen 2 yılda yapılan çalışmalar hakkında taksici esnafına bilgi verdi.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık; “Büyükşehir Belediye Başkanımız, önce dolmuşçu, sonra da servisçi arkadaşlarımızla bir araya geldi. Şimdi de taksici esnafımızla buluştu. Taksiciler, ekmeğini zor şartlarda kazanan gerçek bir esnaftır. Her zaman yanımızda olan ve dertlerimizi dinleyip çözüm üretmeye gayret sarf eden Başkanımız Enver Yılmaz’a bizlere gösterdiği yakın ilgi için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Taksici esnafları da, konuşmaların ardından yapılan soru cevap bölümünde söz alarak sorunları ve görüşlerini Başkan Yılmaz’la paylaştı. Toplantı, hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.