Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Apple’ın yeni reklam yüzü Trabzon’dan!

Trabzon'da lise öğrencisi 17 yaşındaki Mustafa Mert Topal’ın ABD merkezli teknoloji devi Apple’a yaptığı reklam yüzü başvurusu olumlu sonuçlandı.  

info@karadenizekonomi.com / 6.04.2021

Apple’ın yeni reklam yüzü Trabzon’dan!

Trabzon'da lise öğrencisi 17 yaşındaki Mustafa Mert Topal’ın ABD merkezli teknoloji devi Apple’a yaptığı reklam yüzü başvurusu olumlu sonuçlandı. Başvurusu onaylanan Topal annesiyle birlikte ABD’ye gitmeye hazırlanıyor.

Apple’dan alacağı parayla kendi ve kardeşlerinin eğitimine harcamayı düşündüğünü dile getiren Topal, ‘’Arkadaşlarım manken olma konusunda sürekli bir yerlere başvurmam gerektiğini söylüyordu. Bir gün yine böyle bir sohbetin ardından Apple’ın böyle bir ilan açtığını gördüm. Neden olmasın dedim kendi kendime ve başvuru yaptım. Sonrasında olumlu bir şekilde döndüler bana. Çok şaşırdım. Yazışmalar başladı. İngilizce yazışmalar yapılıyordu, çeviri ile yazışmalara karşılık veriyordum. Daha sonra internet üzerinden birkaç mülakata girdim. Kabul edildiğimi ve Amerika’ya gelmem gerektiğini söylediler. Durumu aileme ilettiğimde inanamadılar’’ dedi.