Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

‘’Şehirlerimizin geleceği üretimde’’

‘’ Türkiye'nin, şehirlerimizin geleceği üretimde. Özellikle katma değeri yüksek üretim ağlarına yoğunlaşmamız, özellikle dışa bağımlılık noktasında minimum noktasına ulaşmamız şart.’’

info@karadenizekonomi.com / 19.11.2019

‘’Şehirlerimizin geleceği üretimde’’

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, istihdam oluşturan, yerli üretimle kalkınma sürecine destek veren sanayi kuruluşlarına ziyareti içerisinde 19 Mayıs ilçesi Dereköy balıkçı barınağında balıkçı teknesi ve yat üretimi, bakımı ile onarımı yapan Kolbakır ile Eski Sanayi Sitesi'nde kapı menteşesi ile mobilya aksesuarları üreten Sofuoğlu Metal firmasını ziyaret etti.

Samsun'da üretimde kentin ve ülkenin ekonomisine katkı veren firmaların çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve iktisadi kalkınma noktasında hiç bir engelin olmaması için hassas davranıyoruz diyen Yılmaz, ‘’ Türkiye'nin, şehirlerimizin geleceği üretimde. Üretmezsek geleceğe emin adımlarla ilerlememizi, kalkınmamızı, gelişmemizi sağlamamız mümkün değil. Özellikle katma değeri yüksek üretim ağlarına yoğunlaşmamız, özellikle dışa bağımlılık noktasında minimum noktasına ulaşmamız şart. Çok şükür, 17 yıl içerisinde üreten Türkiye yolunda büyük hamleler yapıldı. Daha çok üretmek, yeni alanlarda potansiyellerin artırılması için devletimiz tüm imkanlarını seferber ediyor. Üreten iş insanlarımızın hiç bir engelle karşılaşmaması için bir çok destekleme, imkan sunuluyor. Türkiye'nin önü açık, Dünya'nın yeni yıldızı olarak gözler üzerimizde. Dünya'da parlayan, yükselen,  güçlenen bir ülke varsa oda Türkiye'dir. Bunu korumak için çok çalışmamız, kısır tartışmalardan uzaklaşıp geleceğimize odaklanmamız, ülkemizde puslu hava oluşturmak isteyenleri ise elimizin tersiyle itmeliyiz." diye konuştu.