Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

GEZMİŞLER İNŞAAT 35 YAŞINDA

15 Ocak 1981 tarihinde kurulmuş olan “Gezmişler İnşaat” 35. doğum gününü kutladı.

info@karadenizekonomi.com / 18.01.2016

GEZMİŞLER İNŞAAT 35 YAŞINDA

Yapımı devam eden Adabahçe Evleri şantiyesinde düzenlenen törenle, yüzlerce çalışanı ile birlikte 35. yıl pastasını kesen Yönetim Kurulu Başkanı İnş. 

Müh. Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada: “Giresun'un tek 35 yıllık inşaat şirketi olan GEZMİŞLER İNŞAAT markasını yaratan siz değerli emekçi dostlarımla, omuz omuza bu günlere geldik. Yola çıktığımızda çoğumuz çocuk yaştaydık. Aranızda 25 yıldır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Biz büyük bir aileyiz ve bizi bir arada tutan şey, para değil sevgidir.” dedi.

Şirketin kurucusu ve Aykut Gezmiş'in babası olan Aydoğan Gezmiş'in de katıldığı törende pasta kesilmesinin ardından muhteşem bir havai fişek gösterisi 

yapıldı ve Giresun semaları havai fişeklerle aydınlandı. Gösteriden sonra konuşmasını sürdüren Gezmiş: “Bu zamana kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptık. Yüzlerce kişiye iş imkanı yarattık. Her yıl vergi rekortmenleri arasında yer aldık. Katma değer yarattık, bölge ekonomisine katkı sağladık. İnşaatlarımızı sürekli olarak taahhüdümüzden erken teslim ettik. Teslim töreni yapan tek müteahhit olarak farklılığımızı ortaya koyduk. Gezmişler İnşaat'ın 35 yıldır aynı sektörde başarıyla devam edebilmesinin ve bu anlamda sektörünün lideri olabilmesinin sebebi: erken teslime, güvenilirliğe, detaylara ve müşteri memnuniyetine verdiği önemdir. Bugün şirket olarak meslekte ki 35. doğum günümüzü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Gezmişler İnşaat ailesinin 35. yaşını kutlar, hep birlikte nice yıllara kavuşmayı dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.