Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Tur otobüslerinin yeni konumu ‘Çikolatapark’

ORTAR A.Ş. Genel Müdürü Eser, ‘’Yaptığımız görüşmeler neticesinde Karadeniz turuna çıkan her tur otobüsü mutlaka Çikolatapark’a uğrayacak. Hem yöresel tatlarımızı tanıtacak hem de ilimize döviz girdisi sağlamış olacağız.’’

info@karadenizekonomi.com / 11.06.2021

Tur otobüslerinin yeni konumu ‘Çikolatapark’

Ordu’nun turizmine ve ekonomisine katkı sunmak amacıyla Gülyalı ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çikolata Park, Karadeniz turu yapan tur otobüslerinin ve turistlerin uğrak noktası oldu. ORTAR A.Ş tarafından işletilen çikolata kafeye gelen yerli ve yabancı turistler Ordu’ya özgü 50’den fazla çikolata çeşidinden satın alma imkanı buluyor.

Çikolata Park’ta, çikolata üretimi ve satışının uzun süredir devam ettiğini vurgulayan ORTAR A. Ş Genel Müdürü Sancar Eser, ‘’Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çok önem verdiği bu projeyi ORTAR A.Ş olarak büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl hizmete aldığımız Çikolata Park’a ilgiyi daha fazla artırmak amacıyla tur şirketleri ile görüşme gerçekleştirmiştik. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Karadeniz turuna çıkan her tur otobüsü mutlaka buraya uğrayacak. Hem yöresel tatlarımızı tanıtacak hem de ilimize döviz girdisi sağlamış olacağız’’ diye konuştu.