Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

DOKAP Başkanı Gültekin’e ziyaretçi akını

23 Ekim 2020 tarihinde yayımlanan kararname ile Doğu Karadeniz Bölgesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'na (DOKAP) atanan Hakan Gültekin, mesaisinden arta kalan zamanlarını ziyaretçilerine ayırıyor.

info@karadenizekonomi.com / 11.12.2020

DOKAP Başkanı Gültekin’e ziyaretçi akını

Rize'nin Ardeşen ilçesi eski belediye başkanı Hakan Gültekin, geçtiğimiz aylarda yayımlanan kararname ile DOKAP Başkanlığı’na atanmıştı. Siyasetçi kimliği ve yerel idareciliğinin yanı sıra bir dönem Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda yönetim kurulu üyeliği de yapan Gültekin, edindiği bilgi birikimi ve deneyimi bundan böyle başında bulunduğu kurum için kullanacak. Göreve atandığı günden bu yana protokolde yer alan pek çok isim, siyasetçi, iş insanı ve oda başkanları tarafından makamında ziyaret edilen Gültekin, bu görüşmelerden oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret eden isimler arasında Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahsin Tonkaz ve Prof. Dr. NiyaziTaşçı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile eski bakanlardan Faruk Özak’ın yanı sıra çok sayıda ilçe belediye başkanı da bulunuyor.

Ankara ziyareti

Ayrıca TBMM’deki bütçe görüşmeleri öncesi Ankara’ya da giden Gültekin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.