Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Başkan Yakar’a ziyaret

Giresun Esnaf Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara ve Giresun Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Elgün Memmedov, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı ziyaret ettiler.

info@karadenizekonomi.com / 4.03.2021

Başkan Yakar’a ziyaret

Giresun Esnaf Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara ve Giresun Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Elgün Memmedov, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı ziyaret ettiler.  Pandemi döneminde esnafa yönelik katkı ve çalışmaları ile Giresun Azerbaycanlılar Derneği’nin kuruluşunda yaptığı katkılarından dolayı Başkan Yakar’a teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

‘’Maddiyatın yanında manevi olarak da büyük güç vermiştir’’

GESOB Başkanı Ali Kara, ‘’Corona salgını sürecinde esnafa katkı ve destekleriyle örnek olan Bulancak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın bir ilk olarak başlattığı bu destekler maddiyatın yanında manevi olarak da büyük güç vermiştir’’ dedi.

‘’Katkılarınız bizden sonra da minnetle anılacaktır’’

Azerbaycan Giresunlular Derneği Başkanı Memmedov, ‘’Derneğimizin kuruluşunda ve faaliyetlerinde göstermiş olduğunuz katkı ve destekler büyük değer taşımamaktadır. Katkılarınız bizden sonra da minnetle anılacaktır. Tekrar teşekkür ederiz’’ dedi.

‘’Azerbaycan kardeş olmanın gereğini yerine getiriyor’’

Zorlu bir süreçten geçiyoruz, imkanlarımız ölçüsünde başta esnafımız olmak üzere insanlarımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz diyen Giresun Belediye Başkanı Yakar, ‘‘Sıkıntıların birlikte aşılacağına inanıyoruz. Azerbaycan konusunda ise kardeş olmanın gereğini yerine getiriyor ve her zaman bu bilinçle hareket ediyoruz. Nazik ziyaretlerinizden dolayı ben teşekkür ederim’’ ifade etti.