Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Tüm sanayicilerimizi kutluyorum

Ordu’dan ilk 500 firma arasına 3 firma girdi. Doğuş Çay ve Gıda Maddeleri Üretim Pazarlama İth. İhr. A.Ş. 175. sırada, Ünye Durak Fındık A.Ş. 188. sırada, Ünye Çimento 487. sırada listede yer buldu.

info@karadenizekonomi.com / 20.06.2017

Tüm sanayicilerimizi kutluyorum


Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan ORDUSİAD Başkanı Kadir Engin ISO listesine girme başarısı gösteren tüm sanayicileri kutladıklarını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu.

“Bütün yatırımcıların iş dünyasının istediği tek şey büyük bir hızla, daha istikrarlı ve güçlü bir ekonomi ortamının oluşturulmasına ihtiyacımız var. Açıkça ifade edecek olursam; ekonomimiz, sanayimiz ve toplumsal refahımız adına kaybedecek vaktimiz yok. Küresel piyasalarda Türkiye algısını güçlendirmenin, yatırımlar için daha da cazip bir ülke olmanın tam zamanıdır. İlk 500 sanayi kuruluşu içinde olan olmayan istihdam yaratan tüm sanayicilerimizi kutluyorum. Burada önemli olan ilk 500 sanayi kuruluşu içinde olmaktan ziyade kârlı olmak önemlidir. Açıkca görüyoruz ki firmalarımızın kârlılıkları ağırlıklı olarak finansman giderlerine ayrılmış.”