Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Sorunları bekletmeden çözün talimatı verdi

VALİ’DEN REEL ATAK

info@karadenizekonomi.com / 24.10.2017

Sorunları bekletmeden çözün talimatı verdi
  • ·Ordu Vali Seddar Yavuz, ildeki reel sektörün ve iş dünyasının sorunlarını çözmek üzere harekete geçti. Ordu’nun vizyonu, ekonomik durumu, sanayisi, kalkınması, istihdamın ve yatırımın artırılması, işsizliğin önlenmesi ile işadamlarının karşılaştığı sorunları değerlendirmek üzere toplantılar yapılıyor.

ÇÖZÜM ÜRETMEYENE HESAP SORARIM

İşadamlarının sorunlarının ivedilikle çözülmesi talimatını veren Vali Yavuz, “Valilik olarak, yatırımcıların sorunlarını çözeceğiz. Gerekirse onlarla Ankara’ya kadar gideriz. Yatırımcının sorunlarını çözmeyenlere de yasal zeminde hesap sararım. Elbette kamu hizmetlerinde standartları yükseltip, vatandaş memnuniyetini sağlayacağız. Ama en önemli yapacağımız şey, işadamlarımızın yanında olmak ve onları her fırsatta desteklemeye devam etmek” şeklinde konuştu.

DOKA DESTEĞİ İLE PLÂN HAZIRLANACAK

Vali Seddar Yavuz, Ordu ile ilgili kısa, orta, uzun vadeli oluşturulacak özel bir kalkınma planı hazırlanacağını, bu görevinde Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Ordu Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü tarafından yerine getirileceğini belirterek, “Yatırımcılar ilimize geldiğinde anında yardım edilecek. Ayrıca, ilimizde oluşturacağımız heyetle birlikte ilgili Bakanlıklara giderek desteklenmesi ve peşinden koşulması gereken yol haritamız noktasında taleplerimizi ileteceğiz” dedi.