Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

PROGIDA KALDER FİNALLERİNDE

Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda Kaizen dalında Karadeniz Bölgesinden finallere kalma başarısını gösteren ilk şirket Progıda!

info@karadenizekonomi.com / 11.10.2016

PROGIDA KALDER FİNALLERİNDE

Her yıl düzenli olarak yapılan, Kurumlarda ekip çalışmalarının yaygınlaşması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılarak birbirinden öğrenme fırsatı yaratılması amacıyla “Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı” düzenlenmektedir. Bu konferanslarda Kalite Çemberleri ve Kaizen konusunda firmalara ödül verilmektedir. 

Bu sene 19.’su düzenlen Kalite çemberler paylaşım konferansında Kaizen dalında Progıda A.Ş. Yarıbeyaz Kaizen ekibi proje ve saha denetiminden tam not alarak Ankara’ da ODTÜ Kongre Merkezinde yapılacak olan Finallere katılmaya hak kazanmıştır. Her sene Türkiye’nin en büyük sanayi firmalarının katıldığı bu yarışmaya ilk defa katılan Progıda A.Ş. Finallere kalarak, Karadeniz bölgesinden finallere kalma başarısını gösteren ilk şirket olmuştur. 

Ekip üyeleri Erhan Topkaya, Aykut Gören, Metin Sarı, Eylül Türkmen, Pembe Yayla ve Bayram Ay  konuyla ilgili değerlendirmelerinde ilk defa katıldıkları bu platform da , önümüzdeki senelerde daha fazla proje ile yer almak istediklerini, fındık sektöründe yaşadıkları problemlere karşı oluşturdukları projeler ile Karadeniz bölgesini temsil etmek istediklerini bildirdiler.