Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Ömür Elekronik’in gözü zirvede

Ömür Elektronik Ordu’dan tüm Türkiye’ye güvenlik ve otomasyon hizmeti veriyor. Şirket adına açıklama yapan şirket müdürü Ömür Gürcan, “Güvenlik sistemleri firması olarak sektörün zirvesine ulaşmak istiyoruz” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 25.10.2017

Ömür Elekronik’in gözü zirvede

Ömür Elektronik kurucusu ve genel müdürü Ömür Gürcan, Ordu’dan tüm Türkiye’ye güvenlik ve otomasyon hizmetleri verdiklerini söyledi.

Hedeflerini, Türkiye'nin bir numaralı güvenlik sistemleri şirketi olmak, şeklide tanımlayan Gürcan, ilkelerini “Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin ilk tercihi olarak sürekliliği sağlamak, ülkemizde eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlerimize sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak” diye özetliyor.

Firma olarak Karadeniz bölgesinde birçok otomasyon projesini hayata geçirdiklerini anlatan Gürcan, potansiyel olarak Türkiye’nin her yerine iş yapacak kapasitede olduklarını anlattı.

ÖMÜR ELEKTRONİK 1994’TE KURULDU

“Şirketimiz 1994 yılında “Ömür Elektronik İnş. Tur. Tic. San. Ltd. Şti” ticari adıyla, limitet şirket statüsünde kuruldu. Müşteri odaklı, takım 

çalışmasına inanan, dürüst ve şeffaf, çalışanlarını sürekli geliştiren, yenilikçi, çevre ve topluma duyarlı yaratıcı, dinamik. Yıllar içinde, şirketimiz, başta Güvenlik ve Otomasyon Sistemleri olmak üzere birçok alanda faaliyet gösterdi, geniş bir referans kitlesi edindi, deneyim kazandı.Başlıca hizmet alanlarımızı, referanslarımızı ve ürün yelpazemizi sitemizin sayfalarında görebilirsiniz. Sitemizin sayfalarında her ne kadar elektromekanik montajlar, yapılar görünürse de arka planda o yapıların çalışmasını ve işletilmesini sağlayan akıl ve teknoloji yani elektronik kontrol devre ve yazılımları bulunmaktadır.”

KALİTE BELGELERİMİZ

“Üretim ve montajını yaptığımız tüm sistemlere, teslim sonrası servis ve revizyon hizmetimizle ve yıllar boyunca, her türlü teknik desteği sağlıyoruz. Şirketimiz TSEHYB (Türkiye Standartlar Enstitüsü Hizmet Yeri Belgesi) ne sahiptir. Şirketimiz ayrıca Teknolojik Otopark İşletmeciliği sektöründe de ön plana çıkmış durumdadır. Gerçekleştirilmiş ve yapımı devam eden projelerimiz ile siz müşterilerimize, en son teknolojik ürünlerle en iyi hizmeti vermek, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, faaliyet alanlarımızda kalıcı olmak, yaptıklarımızla gurur duymak amacındayız.” KARADENİZ EKONOMİ