Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

OLAM PROGIDA Kadının yanında

Olam Progıda fındığa her yönüyle değer katmaya devam ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm fabrika ve ofislerinde kadın çalışanları için kutlamalar düzenledi ve hediyeler dağıttı.

info@karadenizekonomi.com / 12.03.2018

OLAM PROGIDA Kadının yanında
    Olam Progıda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Türkiye’nin 8 ilinde birçok farklı etkinlikle kutladı. Giresun, Ordu, Sakarya, Düzce, Mersin, İstanbul, Samsun ve Mardin’de fabrikalarda, ofislerde ve fındık bahçelerinde çalışan kadın üreticiler ve kadın işçilere yönelik etkinlikler düzenlendi. Olam Progıda düzenlediği bu etkinliklerle fındık tedarik zincirinin her aşamasında görev alan ve emekleri ile tarım sektörüne, fındık üretimine ve ticaretine katkı sağlayan kadınlara destek oldu.

    Olam Progıda Bahçede, Fabrikada, Ofiste, Köyde Her Yerde Kadının Yanında

Olam Progıda fındığa her yönüyle değer katmaya devam ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm fabrika ve ofislerinde kadın çalışanları için kutlamalar düzenledi ve hediyeler dağıttı. Sakarya ve Ordu bölgelerinde fındık üreticisi kadınlarla bir araya geldi ve yaklaşık 100 kadına iyi tarım uygulamaları ve iyi sosyal uygulamalar konusunda eğitim düzenlendi. Ordu’nun Gölköy ilçesinde 30, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde ise 70 kadın Olam Progıda’nın eğitimlerine katılarak fındık tarımında çocuk işçiliğinin engellenmesi, fındık yetiştiriciliği ve kooperatifleşme hakkında bilgi aldı. Eğitimler sonrasında Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın desteği ile kurulan Mardin İpekyolu Kadın Kooperatifi’nin ürettiği el emeği doğal sabunlar dağıtıldı. HABER MERKEZİ