Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Gezmişler İnşaat 40 yaşında!

15 Ocak 1981’de kurulan ve Giresun'un en “köklü” inşaat şirketi olma ünvanını yıllardır gururla taşıyan Gezmişler İnşaat bugün 40. yaşını kutluyor.

info@karadenizekonomi.com / 15.01.2021

Gezmişler İnşaat 40 yaşında!

Gezmişler İnşaat, fabrikalar, okullar ve çeşitli alt yapı inşaatlarının yanı sıra 5 bini aşkın konut yapımı ile bölge ekonomisine katkı, yüzlerce kişiye de istihdam sağlıyor. Firmanın 40.yaşına özel mesaj yayımlanan Gezmişler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, şu ifadeleri kullandı: 

"Ne büyük gurur ki 40. yılımızda 5 yüz kişilik istihdama ulaştık. Yıllarca vergi rekortmenleri sıralamasında hep üst sıralarda yer aldık. İnşaatlarımızı sürekli olarak süresinden önce teslim ettik, hiçbir işimizi yarım bırakmadık. 40 yıllık tertemiz mazimizde ticari etik dışına asla çıkmadık, çok şükür ki tek bir ödememizi bir gün dahi geciktirmedik. İnovasyona ve bilgiye önem verdik, gençlerimize yatırım yaptık. Hem 40 yıllık ulu bir çınarın bilgeliğine, hem de yeni bir fidanın dinamizmine aynı anda sahip olduk. 40 yıldır inşaat gibi zor bir sektörde ara vermeksizin devam edebilmemizin ve bu anlamda sektörün lideri olmamızın en temel sebebi: "Güven" dir. Güçlü sermaye yapımızla aslında dünyanın her yerinde iş yapma imkanımız varken, biz yatırımlarımızı memleketimize yapmayı tercih ettik, görev bildik, önemsedik. İnanıyoruz ki herkes aynı hassasiyette olsa bütün ekonomik sorunlarımız çözülür. Biz, işini severek yapan ve birbirine bağlı büyük bir aileyiz. Bu vesileyle bize 40 yıldır güvenerek destek olan tüm ticari dostlarımıza teşekkür eder, "Gezmişler İnşaat Ailesi" nin 40. yaşını kutlarım." 

ETİKETLER; Karadeniz Ekonomi