Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Trio Deniz Cannes Yachting’e damgasını vurdu

Dünyaca ünlü markaların distribütörlüğünü yapan Trio Deniz, başarıdan başarıya koşuyor. Son olarak Cannes Yachting Festivali’nde düzenlenen özel gecede Trio Deniz, Sanlorenzo Yacht tarafından Avrupa’nın en iyi satış performans ödülüne layık görüldü. 2005 yılında kurulan ve ülkemizde dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayan Trio Deniz, standartları belirleyen 8 farklı ikonik markanın Türkiye resmî distribütörü olarak anılmaktadır.

info@karadenizekonomi.com / 13.09.2021

Trio Deniz Cannes Yachting’e damgasını vurdu

​​​​​​Trio Deniz yönetim kurulu başkanı Murat Bekiroğlu ödül gecesinde yaptığı konuşmada, “Avrupa kıtasının en iyi satış performansına ödülüne layık görülmenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödülü almamıza vesile olan Türkiye’deki değerli Sanlorenzo sahiplerine Trio Deniz ekibine ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Temsil ettiğimiz markaların 44 modelini sergilediğimiz festivalde markalarımız, 6 dünya prömiyeri ve iki de Avrupa prömiyeri yaptı. Sanlorenzo’dan SL120A ve SL90A dünya prömiyeri yaparken, Bluegame’den ise BG72, ilk kez deniz tutkunlarının karşısında oldu” ifadelerini kullandı.

Pandeminin kazananı

Tüm dünyada tekneye olan talebin son 20 yılın en üst seviyesine geldiğine dikkat çeken Bekiroğlu, “Pandemide büyüyen sektörlerden biri olduk. Tıpkı otomotiv sektörü gibi yoğun taleplerle büyüdük. Sosyal mesafe, izolasyon ihtiyacı ve uzaktan çalışma pratiğinin yaygınlaşmasıyla birlikte, salgın insanları denize ve tekneye yöneltti” dedi.

Trio Deniz performansları

2005 yılında kurulan ve ülkemizde dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayan Trio Deniz, Sanlorenzo, Bluegame, Prestige, Jeanneau, Sacs, Hanse, Moody ve Excess gibi hepsi de segmentiyle özdeşleşmiş, standartları belirleyen dünyaca ünlü 8 farklı ikonik markanın Türkiye resmî distribütörüdür. Trio Deniz, İstanbul Tuzla’daki merkez ofisin yanı sıra Bodrum ve Göcek’teki ofisleri ve satış sonrası noktalarıyla da Türk yatçılığına yön veriyor. Temsilcisi olduğu dünyaca tanınmış markaların satış ve satış sonrası hizmetlerini uzun yıllardır başarıyla sürdüren Trio, 2019 yılında sektöre kazandırdığı Saysail markasıyla da deniz ve yat turizminin önemli bir kolunu oluşturan bare-boat charter sektörüne yatırımlar yapmakta; 8’i Hanse yelkenli ve 1’i de Excess yelkenli katamarandan oluşan şu an için toplam 9 teknelik filosunu büyütmeye devam etmektedir. Trio Deniz, sayıları 50’yi bulan endüstrinin önde gelen tecrübeli isimlerini, uzman mühendisleri ve teknik ekibi çatısı altında barındırmakta ve yetkin kadrosuyla yat severlere en yüksek standartları sunmaktadır.