Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ORTAR A.Ş. e-ticaret dönemine başladı

ORTAR A.Ş. olarak üreticilerden tedarik ettiği ürünleri www.orduorganik.com ve www.orduorganikpazar.com sanal mağazalar aracılığı ile satışa sunmaya başladı.

info@karadenizekonomi.com / 18.01.2021

ORTAR A.Ş. e-ticaret dönemine başladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş. yöresel ürün satış noktalarını sanal ortama taşıyarak e-ticaret dönemine başladı.

Ürünleri sanal mağazalar aracılığı ile satışa sunduklarını belirten ORTAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, ‘’19 ilçemizde yetiştirilen yöresel ürünler, ekiplerimiz ve paydaş kurumlarımız ile tekrar gün yüzüne çıkartarak ekonomiye kazandırıyoruz. Bu bağlamda ilimizde yetişen 50’ye yakın ürünü oluşturduğumuz satış noktaları ve yeni hizmete sunduğumuz sanal mağazalar aracılığı ile alıcılara ulaştırıyoruz. Bu kapsamda yeni bir çalışmayı daha başlattık. ORTAR A.Ş. olarak üreticilerimizden tedarik ettiğimiz ürünleri www.orduorganik.com ve www.orduorganikpazar.com sanal mağazalar aracılığı ile satışa sunuyoruz. Bu sayede hem yöresel ürünlerimizin satışını artırmayı, hem de üreticilerimize ek gelir sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca kurduğumuz bu sanal mağazalarımızda yapılan alışverişlerde ürünlerimiz alıcılara 5 gün içerisinde teslim edilmektedir. İlerleyen süreçte ilimiz başta olmak üzere bölgemizde üretilen ürünleri E-İhracatını yaparak hem ülkemize döviz girdisi sağlamayı hem de üreticilerimize sağladığımız ekonomik girdiyi daha da artırmak istiyoruz. Ayrıca ORTAR A.Ş’nin bünyesinde yer alan tüm ürünler Türkiye'nin tüm popüler alışveriş sitelerinde kendi adına açtığı sanal mağazalarda da yer alıyor’’ ifade etti.