Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
21.09.2024

‘Muratbey Misto’ finalde

Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Erol, ‘’Misto bu yıl Dünya Süt Ürünleri İnovasyon Ödülleri’nde tüm kategoriler içinde finale kalan tek Türk markası oldu.’’

info@karadenizekonomi.com / 2.07.2020

‘Muratbey Misto’ finalde

Türkiye’de peynirciliğin gelişimine yön veren Muratbey’in en seçkin ürünlerinden, dünyanın D vitamini ile zenginleştirilmiş ilk şekil şekil çocuk peyniri ‘Muratbey Misto’, 2020 Dünya Süt ürünleri İnovasyon Ödülleri’nden (World Dairy Innovation Awards 2020) başarıyla döndü. Misto, 20 farklı kategori için 12 ülkeden 245 başvurunun yapıldığı yarışmada ‘En İyi Çocuk Ürünü’ kategorisinde finalist olma başarısı gösterdi.

İnovatif ürünleriyle özel peynirler kategorisinde uzun süredir Türkiye pazar lideri konumunda olduklarını belirten Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, ‘’Yenilikçi peynirlerimiz yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da büyük bir beğeniyle tercih ediliyor. Misto bu yıl Dünya Süt Ürünleri İnovasyon Ödülleri’nde tüm kategoriler içinde finale kalan tek Türk markası oldu. Daha önce de aynı yarışmada Muratbey Burgu ile “En İyi Peynir “ ödülünü kazanmıştık. İnovasyona verdiğimiz önemin yurt dışında da takdir görmesi bizleri gururlandırıyor. Misto D vitaminiyle zenginleştirilmiş içeriğiyle inovasyon kültürümüzün en seçkin örneklerinden biri oldu. Özellikle salgın hastalıklara karşı çocuklarımızın bağışıklığını desteklemek adına Misto’yu oldukça önemsiyoruz” diye konuştu.