Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Üniversite ve Havaalanı Ordu'nun Ekonomik ve Sosyal Açıdan Gelişmesine Katkı Sağlayacaktır

Ordu Büyük Yatırımlardan Pay Aldı

info@karadenizekonomi.com / 2.02.2015

Üniversite ve Havaalanı Ordu'nun Ekonomik ve Sosyal Açıdan Gelişmesine Katkı Sağlayacaktır

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu’nun son yıllarda büyük yatırımlardan pay aldığını, özellikle havaalanı ve üniversitenin şehrin ekonomik ve sosyal yönden kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ve AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Perşembe AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Halil Çetinkaya, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve Belediye Meclis Üyesi Nedim Saka’nın da katıldığı toplantıda Ünal, göreve yeni seçilen parti içi birimlerin başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek tebrik etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Ünal, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili bazı uyarılarda ve önerilerde bulunarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yatırımlar ufkumuzu açacak
Milletvekili Ünal, Ordu’nun son yıllarda büyük yatırımlardan pay aldığını, özellikle havaalanı ve üniversitenin şehrin ekonomik ve sosyal yönden kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi. Ünal, “Ordu’nun bu önemli yatırımlar pay alması yolunda herkesin önemli rolü ve itici gücü vardır. Her zaman birlik beraberlik içinde olduğumuzda bu yatırımlardan her zaman pay almamız söz konusu olacaktır” dedi.