Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

PROJELER HAYAL KIRIKLIĞI DEĞİL HEYECAN YARATMALI

Yapılan yatırımları yıkmayın, Yeni yatırımları tamamlayın..

info@karadenizekonomi.com / 6.04.2017

PROJELER HAYAL KIRIKLIĞI DEĞİL HEYECAN YARATMALI
  • ·Ordu Şehir Hastanesi’nin inşaat biten Botanik Park’ın iptal edilerek yerine yapılacağı yönündeki haberler tepki yarattı. Eğer söylentiler gerçekleşirse ek inşaatları için yakın geçmişte büyük paralar harcanan mevcut hastaneler yıkılacak. Bu arada Çikolata Park projesinden de vazgeçildiği iddia edildi.

ORDU BOTANİK PARK KARADENİZ’DE TEK

15 milyon liraya mal olan Botanik Park’ın Ordu için önemli bir yatırım olduğuna vurgu yapan yerel yöneticiler, “Büyükşehir Belediyesinin himayesi ve yatırımlarıyla Botanik Park’ı halkın beğeneceği bir alan haline getirerek kuruluş amacına uygun bir şekilde Ordu'nun sosyal hayatına, turizmine ve eğitim hayatına kazandıracağız” demişlerdi. Bu arada Trabzon’ “botanik park” inşaatı için harekete geçti.

EK İNŞAATLARA MİLYONLAR HARCANDI

“Ordu Şehir Hastanesi” projesine 3 yıldır Üniversite yönetimi ve ilgili kurumlar uygun arsa bulamadı. Bulunan araziyi ise Sağlık Bakanı beğenmedi. Bunun üzerine şehir hastanesinin Botonik Park arazisine yapılacağı, karşılığında Devlet Hastanesi, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Diş Hastanesi ve Doğum Hastanesinin yıkılıp, arsaların takas edileceği ileri sürüldü. Yetkililer iddialara açıklık getirmedi. 

KARADENİZ EKONOMİ