Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Ordu Rotary Kulübünden 1 Kasım Değerlendirmesi

Cömert''Seçmen ekonomi ve buna bağlı istikrar isteği doğrultusunda bu kararı almıştır''

info@karadenizekonomi.com / 4.11.2015

Ordu Rotary Kulübünden 1 Kasım Değerlendirmesi

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Cömert "Halkımız geçmişte yaşanan hepimizin de bilmiş olduğu burada yazmaya dilimin varmadığı olayları göz ardı ederek, sahip olduklarını korumak, istikrar, barış ve huzur adına bu kararı almıştır.''dedi.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Cömert'in  1 Kasım Milletvekili Seçimi sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirme şöyle:

Umarım iktidarda olanlar zafer sarhoşluğuyla kendilerine verilen bu mesajı görmemezlikten gelmezler. Aksi takdirde geçmişte yaşadığımız gibi bir gecede geldikleri gibi tarihin tozlu sayfalarında yerlerini alırlar. Nitekim daha beş ay önce oylarını arttırdıklarına sevinen siyasi partiler az daha barajın altında kalıp meclise dahi giremeyeceklerdi.

Bizler iş adamları olarak ilk önce piyasalarda istikrar bekleriz bunun da sağlanması için ilkönce ülkemizin terör belasından kurtarılması gerekmektedir. Terörün bitirilmesi için uluslararası ilişkilerimizi sağlıklı hale getirmeliyiz ki güven kazanalım piyasalar rahatlasın yatırımlar gelsin insanlar işe aşa kavuşsun ekonomi canlansın herkesin yüzü gülsün bizlerde yarın kaygısı olmadan çocuklarımız için güzel bir geleceğin hesaplarını yapalım. Umarım yanlış yapmamışızdır.