Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

KURTULMUŞ ULUBEY VE ALTINORDU'DA HALKA HİTAP ETTİ

Başbakan Yardımcısı AK Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, “Bizim davamız milletimiz, memleketimiz ve ülkemizin geleceğinin davasıdır” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 5.04.2017

KURTULMUŞ ULUBEY VE ALTINORDU'DA HALKA HİTAP ETTİ

16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmalarıyla ilgili Ordu’da temaslarını sürdüren Kurtulmuş, bugün ilk olarak Ulubey İlçesi’nde halka hitap etti. Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Buluşması’nda konuşan Kurtulmuş günün sonunda Altınordu Belediyesi önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti.
Kurtulmuş,”16 Nisan, Türkiye’nin sırtındaki fazla yükü atıp hastalıklardan kurtulacağı gün olacaktır. İktidarları darbelerle indirmeye çalışanların artık bu 

fırsatları yakalayamayacağı gün olacaktır. 5 defa darbe yapanların 6.sını yapamayacakları kararın verildiği gün olacaktır. Ülkemiz, 16 Nisan’da bu vesayetçi sistemi devre dışı bırakıp, yoluna koşarak devam edecek ve bedel ödemeyecek” dedi.
Türkiye'de yapılan seçimler konusunda "ilk kez dışarıdan, istemeyen davetsiz misafirler bulunduğunu" dile getiren Kurtulmuş, bunların Hollanda, Almanya, Avusturya, Belçika ve İsviçre olduğunu söyledi.

Bu ülkelerin telaş içinde olduğunu belirten Kurtulmuş,

"Niye bu kadar telaşlanıyorlar? Cevabı son derece basit. Bunlar güçlü bir Türkiyeistemez. Bunların istedikleri Türkiye, 5 milyon dolar, 25 milyon dolar için elli takla atan bir Türkiye'dir. Bunların istedikleri Türkiye, siyaseten karar alamayan bir Türkiye'dir. Bunların istedikleri Türkiye, bu beylerin önünde düğme ilikleyip el pençe divan duran bir Türkiye'dir. Bunlar isterler ki Türkiye'de rahat hükümetler kurulmasın, bunlar isterler ki Türkiye koalisyonlarla vakit kaybetsin. Bütün bunların cevabı buradadır. Korku dağları bekler. Büyük ve güçlü bir Türkiye, atasının izini süren bir Türkiye, dünyanın her tarafında mazlum milletlere el açabilen bir Türkiye, maalesef bütün Türkiye karşıtlarını aynı safta buluşturuyor. Dolayısıyla bundan milletimiz ders alıyor. Milletimiz bunları görüyor. Milletimiz bunlara cevaplarını çok kuvvetli şekilde hazırlıyor."

"Ne kadar Türkiye düşmanı, büyük Türkiye'nin düşmanı varsa, hayır cephesinde buluşmuş vaziyette." ifadesini kullanan Kurtulmuş, "Türkiye'de terör gruplarını destekleyen, PKK, DHKP-C ve FETÖ'cüsü de aynı şekilde hayır cephesinde. Milletimiz derin ferasetiyle izliyor. Milletimize bunu anlatıyoruz. Yeni güçlü bir sisteme geçiyoruz. Kararında, sözünde, tek sahibinin millet olduğu bir sisteme gidiyoruz. Türkiye'nin dünyada lider ülke olması için hep beraber 16 Nisan'da 'evet, evet, evet' diyerek sandıkları patlatacak ve yeni dönemin kapısını açacağız." Şeklinde konuştu.