Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Kasım ayında teşrif edecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ak Parti’nin 16 kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Yılmaz paylaşımında ayrıca C.Başkanı Erdoğan’ın kasım ayında geniş bir program çerçevesinde Ordu’ya teşrif edeceğini açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 16.08.2017

Kasım ayında teşrif edecek

Ordu Büyükşehri Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ak Parti’nin 16 kuruluş yıldönümü dolayısı ile yayınladığı mesajda, “İlk günkü aşk ve heyecanla, Allah bizlere, milletimize daha uzun yıllar hizmet etmeyi nasip etsin” dedi. C.Başkanı Erdoğan’ın kasım ayında Ordu’ya daha geniş bir program çerçevesinde ziyaret edeceği bilgisini de veren Yılmaz’ın mesajı şöyle:

“Cumhurbaşkanımız, Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 14 Ağustos 2001 yılından bu yana, Kurucu İl Başkanı olarak çıktığımız bu yolda, memleketimize, ülkemize ve milletimize hizmette 16. yılımızı geride bıraktık. Partimizin, AK Sevdamızın 16. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. İlk günkü aşk ve heyecanla, Allah bizlere, milletimize daha uzun yıllar hizmet etmeyi nasip etsin. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun programının ardından, havalimanında uğurlanması sırasında kendisiyle görüşmüştük. İnşallah Kasım ayından sonra daha geniş bir program çerçevesinde ilimize teşrif edecekler.” KARADENİZ EKONOMİ