Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

HAMARAT ORDU'DA!

Ak Parti 23-24. dönem Ordu milletvekili Av. Mustafa HAMARAT'ın bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için memleketi Ordu'ya geldiği bildirildi.

info@karadenizekonomi.com / 21.04.2016

HAMARAT ORDU'DA!
Ak Parti 23-24. dönem Ordu milletvekili Av. Mustafa HAMARAT'ın bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için memleketi Ordu'ya geldiği bildirildi.

Hamarat'ın katıldığı programlarda hemşerileri ile hasret giderip bol bol sohbet ettiği gözlemlendi. Ayrıca mütevazi kişiliği ahlaklı siyaset anlayışı ile Ordu'lu 

hemşerilerinin gönlünde taht kuran Hamarat'a ilgi ve alakanın yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.

Hamarat; bölgede bulunan başbakan yardımcısı hükümet sözcüsü Ak Parti Ordu milletvekili Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ ile birlikte sivil toplum örgütü buluşmasına katıldıktan sonra, ardından; Altınordu ilçesinde bulunan ensar vakfı erkek öğrenci yurdunda düzenli olarak yapılan pazartesi sohbetlerine katıldı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda başbakan yardımcısı hükümet sözcüsü Ak Parti Ordu millet vekili Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ'un öncülüğünde, Ak Parti 23-24. dönem Ordu milletvekili Av. Mustafa HAMARAT'ın destek ve organizasyonu ile 80 kişilik kız, 80 kişilik erkek yüksek öğrenim öğrenci yurdu ensar vakfı bünyesinde Ordu'ya kazandırılmıştı.

Hamarat'ın katıldığı ensar vakfı geleneksel pazartesi sohbetinde; "genel güncel siyasi konular,başkanlık sistemi ve siyasi tecrübeleri konusunda paylaşımlarda bulunduğu, katılımcılarla çok keyifli bir sohbet ortamı oluştuğu" bildirildi.