Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ERDOĞAN: YARALAR SARILACAK

Bakan Soylu:"Cumhurbaşkanımızın talimatı çok açık ve net. Burada önemli olan can kaybının olmamasıdır. Zararlarların tamamı devletimiz ve hükümetimizce karşılanacak. Devletimizin buna gücü var" dedi.

info@karadenizekonomi.com / 9.08.2018

ERDOĞAN: YARALAR SARILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketiyle ilgili olarak Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'dann bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm imkanlar seferber edilerek yaralar sarılacak" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu'nun bölgeye gitmeleri talimatını verdi.

"DEVLET GEREKENİ YAPACAK"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da sel felaketinin yaşandığı Ordu'ya geldi. Sel falaketiyle ilgili Ordu Valisi Seddar Yavuz'dan bilgi alan Oktay, incelemelerde bulunmak üzere Ünye İlçesi'ne geçti. Oktay, "Selden, afetten zarar gören bütün vatandaşlarımız rahat olsunlar, devlet olarak ne gerekiyorsa biz gereğini yapacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a ziyaret ve incelemelerinde Ordu Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, AFAD Başkanı ve AK Partili milletvekilleri de eşlik etti.

"ZARAR KARŞILANACAK"

Ordu'ya ulaşan ve incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın talimatı çok açık ve net. Burada önemli olan can kaybının olmamasıdır. Zararlarların tamamı devletimiz ve hükümetimizce karşılanacak. Devletimizin buna gücü var" dedi.