Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Erdoğan,”Sizlere vefa borcum var”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordululara hitap etti. Yağmura rağmen Ordulular Cumhuriyet Meydanı’na akın etti.Karadeniz Bölgesi’nin ve Ordu’nun her zaman kendisine sahip çıktığını belirten Erdoğan,”Sizlere vefa borcum var”dedi.

info@karadenizekonomi.com / 13.04.2017

Erdoğan,”Sizlere vefa borcum var”

Yerel konulara pek girmeyen Erdoğan’ın hedefinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı.Erdoğan’ın fındıkla ilgili açıklama yapmaması da dikkat çekti.
Konuşmasına Ordu Giresun Havalimanı ile başlayan Erdoğan, Ordu’da sağlık alanında yapılan çalışmalara değindi.
Ordu’da 800 yataklı devlet hastanesi yapılacağını ve 2019 yılı sonunda tamamlanacağını belirten Erdoğan’ın ‘Devlet Hastanesi’ açıklamasıyla ‘Şehir Hastanesini’ kastettiği sanılıyor. Erdoğan Ordu Çevre Yolu’nun ilk etabının da tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.Erdoğan Ordu’ya 14 yılda 17 

katrilyon liralık yatırım yaptıklarını da bildirdi.
Kabadüz’deki Gelinkaya Efsanesine atıfta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,” "Türkiye'ye ihanet eden taş kesilir. 16 Nisan'da bu milletin ahını alanlar taş kesilecek ve sandığa gömülecek"dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Çamalan Yaylası'na giden yolun üzerindeki gelin kayalarını ve onun hikayesini biliyorsunuz değil mi? Bu kayalar, baba ahı olan bir gelinin kafilesine benzetilir. İşte bunun gibi bu ülkenin bu milletin ahını alanların da iflah olması mümkün değildir. Türkiye'ye ihanet eden taş kesilir taş, Türk milletine ihanet eden taş kesilir taş. 16 Nisan'da, bu halkın ahını alanlar taş kesilecekler ve sandığa gömüleceklerdir, hiç endişeniz olmasın.

Türkiye istismar siyasetinden çok çekti. Bu millet için taş üstüne taş koymamış nice siyasetçiler sadece belli kesimlerin hassasiyetlerini istismarla yıllarca kendi ikballeri için çalışmışlardır. Halbuki bizim siyasetimiz daima hizmet siyaseti olmuştur. Biz bu millete efendilik yapmadık, efendi olmaya gelmedik. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Bizim derdimiz var, bizim bu millete aşkımız var, bunun gereğini yerine getiriyoruz. İşte geçtiğimiz 14 yılda neler kazandırdığımızın en yakın şahidi sizlersiniz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplu konuta, adaletten emniyete, enerjiye, gıda ve tarıma yönelik tarihin en büyük yatırımlarını yaptık.