Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Başkan Yılmaz Kimlere Mesaj Verdi

''Bize hiç kimse Ak Parti dersi vermeye kalkmasın.''

info@karadenizekonomi.com / 25.08.2015

Başkan Yılmaz Kimlere Mesaj Verdi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti içerisinde çok AKP’li bulunduğunu söyledi. Yılmaz,”Kendi içimizdeki dedikodu furyasını bitirmemiz lazım”dedi.

AK Parti Fatsa Teşkilatının Danışma Kurulu toplantısında siyasi bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, gündem yapacak konulara değindi.

“ 7 Haziran seçimlerinde Ordu’da belli bir oy kaybı olmuştur ama bu oy kaybı başka partilere gitmek sureti ile değil tam tersi sandığa gitmemek, katılmamak ya da gidememek sureti ile olmuştur. Burada oluşan küskünlük ile ilgili üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Ben varsam iyi, ben yoksam kötü..bu anlayışı bırakmamız lazım. Yine bu partide üst düzey görevlerde bulunmuş insanların ‘Bu işin sorumluluğu falancaya aittir, filancaya aittir’ sözleri abesle iştigaldir. Neticede buraya gelip de yine bu teşkilatlarla çalışacaksınız.

Konuşuyorlar üzülüyoruz, iftira atıyorlar üzülüyoruz ama ciddiye almıyoruz. Adamın konuştuğu başından sonuna yalan ama cevap vermek bize düşmez biz onları Allah'a havale ediyoruz. Bizim CHP ile sorunumuz yok, bizim MHP ile sorunumuz yok. Bizim sorunumuz kendi içimizde ‘falancı şunu demiş filanca bunu demiş’, ‘onun yerinde ben olmalıydım o makam çok güzel benim olmalıydı’.. Önce teşhisi doğru yapmalıyız ki çözümü de tedaviyi de yine beraber bulmalıyız. Biz neyin ne olduğunu görüyoruz.

Ak Parti'den öncelikle AKP’lileri çıkartacağız, onu söylemeliyim. Çok AKP’li var içimizde. Bize hiç kimse Ak Parti dersi vermeye kalkmasın. Ordu'da Ak Parti'nin birinci üyesi benim. Ben belediye başkanı olarak devam ediyorum, Uğur bey il başkanı olarak, Oktay bey Milletvekili olarak devam ediyor. Bu işlerin geliş ve gidiş yöntemleri belli. 3-5 satan gazetelere pabuç bırakmayacağımız gibi yaptığımız hizmetleri kamuoyu memnuniyetini de sonuna kadar takdir edeceğiz.

Aday adaylığı konusunda ben doğal mevziiye çekileceğim. Partim bana bir şey sorarsa cevap veririm. Bu teşkilatları biz hiç kimseyi yedirmedik yedirmeyiz. Tüm belediye başkanlarımızla ilgili sorumluluk biz de. Onlara karşı bir şey sorulacak olursa hesabını biz veririz.

Memlekette bir çivisi olmayan memlekette bir dikili ağacı olmayanların eleştirisini bizim arkadaşlarımız kahramanlık gösterisi gibi ön plana çıkarmalarını ben anlayamıyorum. Teşkilatlarımızın belediyeyi eleştirmesini ben anlamıyorum. Neyi eleştiriyorsun, kendi aramızdaki bu dedikodu furyasını bir an önce bitirmemiz lazım. Falancı filancı ile bizim işimiz yok. Bizim memlekete hizmetle işimiz var. “