Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

​Vali Yavuz, Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor

Vali Seddar Yavuz, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarafından yapılan tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 6.07.2017

​Vali Yavuz, Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor

Vali Yavuz, Ordu Valiliği görevinin ikinci gününde Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu ve beraberindeki yöneticileri makamında kabul ederek, hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Seddar Yavuz, hayırlı olsun ziyaretlerinde, “Şehrimizin varolan potansiyelini ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesinden hareketle, katılımcı bir anlayışla yönetmek arzusu içindeyim. İstişareye önem verirken sonuç odaklı bir yönetim anlayışını da gerçekleştirmek için herkesten katkı bekliyorum. El ele vererek, gönül birliği içerisinde, ilimize en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız” ifadelerine yer verdi.