Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Kavak’a yeni yatırım

Samsun’un Kavak ilçesinde faaliyet gösteren 50 yıllık bir firma, akaryakıt sektöründe yatırım gerçekleştirdi. Samsun Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, “İlçemizin büyümesinin en güzel ispatı yeni açılan iş yerledir.” ifadelerini kullandı.

info@karadenizekonomi.com / 16.09.2020

Kavak’a yeni yatırım

Samsun’un Kavak ilçesinde hazır beton, kilitli taş, kireç ve madencilik sektörlerinde etkinlik gösteren bir firma akaryakıt iş koluna da yatırım gerçekleştirdi. Kavak’ta yaklaşık 50 yıldır bu yana faaliyet gösteren şirket, aldığı karar ile beşinci şubesini açtı. Şirketin Genel Müdürü olan Çetin Örsel, memleketlerine yatırımlarının şirketlerinin büyümesi ile paralel olarak süreceğini belirtti.
Yapılan açılış törenine Samsun Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, CHP İlçe Başkanı Şakir Altun, İYİ Parti ilçe Başkanı Sefer Kırış, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber ve Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Osman Atlı katıldı. 
Törende, Kavak ilçesinin büyümesi ve gelişmesinin en güzel ispatının yeni açılan iş yerleri olduğunu ifade eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Büyüyen ve gelişen Kavak ilçemiz, sadece dışarıdan gelecek yatırımcı beklemiyor. Bunun yanı sıra kendi olanakları doğrultusunda yatırımlar yaparak, elini taşın altına koyup memleketinin kalkınmasına katkı sağlıyor.” ifadelerini kullandı.