Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

“YÖNTEM PROBLEMLİ ÇALIŞMALAR DOĞRU”

·Ordu’nun büyükşehir olmasıyla birlikte yatırımların da hızlandığını söyleyen Şehir Plancıları Odası Başkanı Birol Yılmaz, “Özellikle altyapı konusunda ciddi çalışmalar var. Çalışmaları takdir ediyorum fakat yöntemler konusunda sorun olduğunu düşünüyorum”

info@karadenizekonomi.com / 29.05.2017

“YÖNTEM PROBLEMLİ ÇALIŞMALAR DOĞRU”

MAĞDURİYET EN AZA İNDİRİLMELİ

Ordu’nun büyükşehir olmasıyla birlikte yatırımlar da hızlanmış durumda. Özellikle altyapı konusunda ciddi çalışmalar var. Çalışmaları takdir ediyorum fakat 

yöntemler konusunda sorun olduğunu düşünüyorum. Altyapı çalışması zor bir çalışmadır. Bunu halkın mağduriyetini minimum dereceye indirerek devam edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

SON SÖZÜ İDARECİLER SÖYLER

“Şehirler hiçbir zaman ortak akılla yönetilmemiştir. İdareciler kendi vaatleri, projeleri ve hedefleri doğrultusunda hizmet üretirler. Asgari müşterekte buluşmaya çalışırlar fakat çok aykırılık varsa yine onların düşünceleri ön plana çıkacaktır. Bu durumu çok anormal görmemek lazım. Çünkü onlar da o konumlara verdikleri vaatlerle gelmişlerdir.”

ORDU HIZLA GÖÇ ALIYOR

Yılmaz, “Ordu büyükşehir statüsü ile birlikte göç alan bir şehir konumuna geldi. Göç alan şehirlerde sanayileşme veya ekonomik değeri yüksek olan sektörlerin öne çıkmış olması gerekir. Maalesef Ordu’da henüz böyle bir potansiyel yok. Dengesiz alınan göçün tedbirlerinin alınması gerektiğini düşünüyorum.

KARADENİZ EKONOMİ