Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Yavuz ve Yılmaz gazetecilerle buluştu

Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle düzenlenen kutlama etkinliğinde Ordu ili genelinde görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

info@karadenizekonomi.com / 10.01.2018

Yavuz ve Yılmaz gazetecilerle buluştu

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesince düzenlenen “Çalışan Gazeteciler Günü” kutlama etkinliğine, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Vali Seddar Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci ile Ordu genelinde görev yapan gazeteciler katıldı.

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, basının kamu ile ortak çalıştığını ifade ederek açık toplumun olmazsa olmaz konularından birinin de hür ve özgür basın olduğunu söyledi. Vali Yavuz, “Demokratik rejimlerde her zaman bahsettiğimiz, katılım ve ifade özgürlüğü kısacası, düşünceleri rahatlıkla açıklama özgürlüğüdür. Düşüncelerin açıklamasındaki özgürlüğü sağlayan en önemli araçlardan biri de basın kuruluşlarıdır. Ordu ilimiz çok dinamik ve heyecanlı bir şehir. Bu heyecanımızı, isteğimiz ve arzumuzu iyi yönetebilirsek güzel sonuçlar alabiliriz”dedi.

Hepimizin ortak bir hedefi var diyen Başkan Enver Yılmaz, “Hepimizin ortak bir hedefi var ki o da Ordu’muz güzel olsun ve memleketimiz kalkınsın. Çocuklarımıza güzel bir şehir bırakma düşüncesi içerisindeyiz. Bu sebeple ortak paydada buluştuğumuz bu tür toplantılar dâhil olmak üzere saflarımızı biraz daha sıklaştırıp memleketimize ve geleceğimize yönelik umudumuzu daha güçlü tutmamız lazım” diye konuştu.