Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Vali Balkanlıoğlu, “Ordu Ekonomisine Yön Veren Firmalarımızın Her Zaman Yanındayız”

Çamsan Poyraz Fabrika Müdürü Sadi Kasap, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 31.12.2015

Vali Balkanlıoğlu, “Ordu Ekonomisine Yön Veren Firmalarımızın Her Zaman Yanındayız”

Türkiye'de ilk, Avrupa'da beşinci MDF (1984) ve Laminant Parke (1997) üretimini Ordu'da gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Fabrika Müdürü Sadi Kasap, “Çamsan Poyraz, MDF'yi Türkiye'ye tanıttığı Ordu tesislerinde yepyeni bir enerji, çağdaş bir üretim anlayışı ve üst düzey pazarlama 

anlayışı ile ağaç ve inşaat sektöründeki hizmetlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Sadi Kasap, ”2015 yılı değişik zorluklara rağmen gayet başarılı geçti ve iyi bir şekilde tamamlıyoruz. 2016 içinde umutluyuz” diyerek, Vali Balkanlıoğlu’na göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve “Diğer yerel yöneticilerin desteklerini de bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Türkiye’nin ve Ordu’nun medarı iftiharı olan çamsan fabrikası hammadeyi ağaçtan elde ediyor. Türkiye’nin en kaliteli MDF ve inşaat malzemelerini yapıyor. MDF laminat parke kaplama alanında Türkiye’de nerdeyse rakipsiz bir firma. Çalıştırdığı yüzlerce işçi ile ilimiz ekonomisine katkı sunuyor” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, “Ziyarette, Altınordu Limanın kapatılmış olması nedeniyle getirdiği sorunlar ve onu nasıl aştıkları konusunda da sevindirici haberler aldık. Ordu ekonomisine yön veren firmalarımızı her zaman destekliyor, Valilik olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diyerek, sözlerini tamamladı.