Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Turan Hoca Ayrıldı

Fındık İhracatçılarıyla Yıldızı Hiç Barışmayan Hoca'nın gündemi artık Buğday olacak!

info@karadenizekonomi.com / 28.12.2015

Turan Hoca Ayrıldı

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Eski Dekanlarından Prof. Dr. Turan Karadeniz Ordu Üniversitesi’nden ayrıldı. Turan Hoca Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne geçti.

Fındıkla ilgili açıklamalarıyla ihracatçılarla pek yıldızı barışmayan Prof. Dr. Turan Karadeniz 2011 seçimleri öncesi AK Parti’den Giresun Milletvekili Aday 

adayı da olmuştu. Turan Hoca Ordu Üniversitesi’nde son yapılan rektörlük seçimine de katılmıştı.

20 yıldır Ordu’da görev yapan Turan Karadeniz, Ordu Üniversitesi’nden ayrılışıyla ilgili bir mesaj yayınladı;

Yeni Adresim Bolu

19 Temmuz 1996 tarihinde başladığım Karadeniz Teknik Üniversitesi Ordu Ziraat Fakültesinde ve Ordu-Giresun başta olmak üzere bölgemizdeki akademik çalışmalarımı 25 Aralık 2015 tarihi itibariyle tamamlayarak, Bolu’da devam ettirmek üzere, Ordu’dan ayrıldım. Yüce Rabbimim izni ile bundan sonraki akademik çalışmalarımı Bolu’da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinde sürdüreceğim. Ordu Ziraat Fakültesinde 20 yıla aşan bir zaman diliminde hem yöre hem de ülkesel olmak üzere önemli görevler üstlendik, ülkesel projeler geliştirdik ve birçok yeniliklere hamd olsun ki kapılar araladık. Eminim ki başlatmış olduğumuz bu projeler aksamadan sürdürülecektir. Gönül bağı kurmuş olduğum çok sayıda idari ve akademik personelin bulunduğu Ordu üniversitesinde bu gönül bağının devam edeceğine inancımın tam olduğunu, Ordu ve ilçelerinde iyi dileklerini, hayır dualarını aldığım çok sayıda dostlarımızın bulunduğunu bilmekteyim. Ülkeme ve milletime daha iyi hizmet edebilme amacıyla, sorumluluklarımın farkında olarak, Abant İzzet Baysal Üniversitesine atandığımı, her fırsatta Ordu’ya geleceğimi, bütün dost ve arkadaşlarımın arasında olacağımı ifade eder, en derin sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.