Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
22.09.2024

TOYOTA'YI TENTEOĞLU ALDI

Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota’nın Türkiye’deki 57’inci ve en yeni plazası Ordu’da açıldı.

info@karadenizekonomi.com / 28.10.2016

TOYOTA'YI TENTEOĞLU ALDI

 Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Akten, 1700 m2’si servis ve 430 m2’si showroom olan 2 bin 700 m2’lik kapalı alan olmak üzere 3 bin m2’lik toplam alana sahip. Ordu ve bölgeye hizmet vermek amacıyla açılan Toyota Plaza Akten’de satış ve satış sonrası hizmetler için 25 kişilik uzman bir ekip bulunuyor.

Günde 25 araca servis verebilme kapasitesine sahip olan Toyota Plaza Akten’de satış, mekanik, kaporta ve boya atölyelerindeki deneyimli ekipler müşterilere hizmet verirken, araçların yedek parça ihtiyaçları da yedek parça deposundan karşılanıyor.

Ordu’da hizmete giren Toyota Plaza Akten Genel Müdürü Yunus Emre Tenteoğlu, Ordu’ya layık olan modern bir plazayı hizmete açtıklarını belirterek “Toyota’nın Türkiye’deki 57’inci plazasını Ordu’muza kazandırdığımız için mutluyuz. Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota’yı ilimizde temsil ediyor olmak gurur verici. Burada hizmete sunduğumuz plazamız ile halkımızın her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimize en iyiyi sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.