Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

TİM'de büyük heyecan!

TİM'de 30 Haziran'da yapılacak başkanlık yarışına Oğuz Satıcı ve Tahsin Öztiryaki'nin ardından İsmail Gülle de katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 11.06.2018

TİM'de büyük heyecan!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) başkanlık koltuğu için aday sayısı üçe çıktı. TİM Tekstil Sektör Kurulu Başkanı İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İsmail Gülle, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği toplantıda hem adaylığını duyurdu hem de projelerini paylaştı.

Gülle, "Öncelikle hedefimiz ihracatın kilogram değerini 4 dolar seviyesine çıkaracak atılımlar için vizyon oluşturmak. Ayrıca ihracatçı sayısı yüz binlerle anılacak bir Türkiye hedefimiz var.Çünkü amacımız dış ticaret fazlası veren Türkiye'dir. Bundan sonra ihracatçının sağladığı kaynakları doğrudan ihracatçının hizmetine sunacağız, sorunları çözen ve vizyon oluşturan insan kaynağı ile geleceğe doğru yürüyeceğiz. İhracatçının gücüyle yaratılan ne varsa ihracatçıya misliyle vereceğiz" dedi.

30 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerde daha önce başkanlığa Oğuz Satıcı ve Tahsin Öztiryaki aday olmuştu.

Öte yandan, toplantıya katılan TOBB Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, GATHİB Başkanı Fikret Kileci, Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, ATHİB Başkan Yardımcısı Zeki Kıvanç, İTHİB Başkan Yardımcısı Fatih Bilici ve Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçı Birlikleri Başkan Yardımcısı Başaran Bayrak, İsmail Gülle'ye destek verdiklerini açıkladı.