Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

''Tarımda ve fındıkta gelecek var''

Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsı Akın, fındığı kullanan piyasaların ve Ferrero’nun konuya olan yaklaşımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 23.05.2019

''Tarımda ve fındıkta gelecek var''

Giresun ve Ordu’da görev yapan basın mensupları ile iftar da buluşan Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsı Akın, yaptığı konuşmanın sonunda fındığı kullanan piyasaların ve Ferrero’nun konuya olan yaklaşımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fındık sektörünün yalnızca Ferrero için veya fındığı kullanan piyasalar için değil, gıda sektörünün ihtiyaçları çerçevesinde paralel bir şekilde hareket edebilmesinin en büyük arzuları olduğunu ifade eden Akın, konuşmasının sonunda fındık sektörüne destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

“SOSYAL UYGULAMALAR”

Gıda sektörünün sadece ürün kalitesi ve miktarından ibaret olmadığını, bunların yanı sıra sosyal uygulamaların da öncelikleri arasında olduğunu belirten Akın konuşmasına, “TOÇEV ile yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile de, gençlerin fındıkta gelecek olduğuna inanmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.” şeklinde devam etti.

Konuşmasının sonunda ise sosyal uygulamalar programlarını desteklemeye devam edeceklerini belirten Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsı Akın, gençlerin yanı sıra kadınlara yönelik bir çok sosyal uygulamayı desteklemeye devam edeceklerine vurgu yaptı.

Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsı Akın’ın konuşmasının sonunda yer verdiği konu hakkındaki açıklamalarına, aşağıdaki video üzerinden ulaşabilirsiniz.