Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Radardan kaçış Yok!O yollarıda TEDES Kontrol edecek !

Yılmaz''Radar'dan kaçan vatandaşların kullandığı o yola'da TEDES kurulacak''

info@karadenizekonomi.com / 4.04.2016

Radardan kaçış Yok!O yollarıda TEDES Kontrol edecek !

Karşıyaka Mahallesi’nden adliyenin arkasında kalan mevkiden Organize Sanayi Bölgesine giden yola TEDES kurulacak. Yol, Sanayi içerisindeki bölüme de sıcak asfalt dökülmesiyle birlikte yılsonundan itibaren çevre yolu olarak da kullanılacak. Şimdiden birçok sürücünün tercihi olan yolda, sahil yolu olduğu gibi trafikte emniyeti sağlamak amacıyla TEDES kurulacak.

Konuyla ilgili konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Tedes ile ilgili halkın kendisine sahip çıktığını belirterek Ordululara teşekkür etti. 

Başkan Yılmaz, yapımı süren ve tam bitmeden dahi yoğun kullanım olan yola da TEDES kurulacağını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yolun ışıklandırmasını yaptık, altyapısını yaptık, kamulaştırmasını yaptık, güzergâh geliştirmesini yaptık. Şimdi sanayi içerisindeki kısmına da sıcak asfalt dökeceğiz. Şu anda yolun kullanımı çok yoğun. TEDES’ten kaçmak isteyen vatandaşlar da bu yolu kullanıyorlar. Fakat bu yola da TEDES kuracağız. Ben halkıma çok teşekkür ediyorum. TEDES konusunda bana sahip çıktılar. Yaptığımız anketlerde bayanlarda yüzde 100, diğer vatandaşlarımızda da yüzde 73 memnuniyet var. Memnun olmayanlar da ceza yiyenler.”

HALK KURALLARA UYMAYA BAŞLADI

TEDES cezasının azalmaya başladığı sözlerine de açıklık getiren Yılmaz, “Cezalar azalmadı, halkımız kurallara uymaya başladı. Bizi eleştiren belediyeler, komşu belediyeler dâhil her gün bizim belediyede siz bu işi nasıl yaptınız diye bilgi alıyorlar. Maksat neydi trafiğin rahatlaması. Millet memnun mu memnun. Bir korna sesi duyamazsınız." dedi.