Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

OTSO’DA 4 aday yarışacak

Türkiye genelinde iki kez ertelenen oda ve borsa seçimleri nihayet yapılıyor. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve yönetim kurulu seçimi 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak. OTSO’da 4 ayrı işadamı ve sanayici aday olduğunu ilan etti.

info@karadenizekonomi.com / 4.04.2018

OTSO’DA 4 aday yarışacak

Oda ve borsalarda başkanlık ve meclis seçimleri yapılıyor. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) yönetimi için 4 aday yarışacak. Mevcut başkan Servet Şahin yeniden aday olurken OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Karimex Fındık firması sahibi sanayici Mehmet Albayrak ve Umut Hastanesi Yönetimi Kurulu Başkanı İdris Altunel başkan adayı oldular.

Başkan adayları seçime ilişkin olarak gazetemize şunları söyledi:

Servet Şahin: “Yıldır yapılmayan oda binasını yaptık, 32 derslikli Endüstri Meslek Lisesi’ni yaptık. 6 buçuk milyon dolarlık da proje ürettik. Daha çok proje ve hizmet diyorum. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.”

İdris Altunel: “Ordulu işadamı birlik ve beraberlik içinde ne yapılması gerekiyorsa onu yapmalı. Onun bunun odası değil Ordu sanayisinin kalkınması için görev yapan bir oda olmalıyız. Önce gruplardan çıkalım grup başkanı olursak projelerimizi açıklayacağız.”

Mehmet Albayrak: “7 Nisan’da seçim var. Demokratik kurallara uygun bir seçim gerçekleşeceğini düşünüyorum. Özellikle büyükşehir statüsünü aldıktan sonra bu tanıma uygun olarak içinin doldurulması gerekiyor. Başkan seçilirsem, ticaret ve sanayi alanında refah düzeyi daha yüksek, iş hayatını daha yukarılara taşıyacak bir oda hayal ediyorum. Sanayiden ticarete, sağlıktan eğitime Ordu’yu bir dünya şehri yapmak için başkanlığa adayım.”

Ufuk Ünal: “Ticaret ve Sanayi Odası’nda 26 farklı meslek grubu var. Bu grup ve meslek komiteleri bugüne kadar çalıştırılamadı. Hedefimiz bu grupları çalıştırıp o grupların kendi içinde sorunlarını tespit ederek bize getirdiği sorun ve çözüm önerilerini olgunlaştırıp hayata geçirmek olacak.”