Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

OTSO BİNASI SATIŞA ÇIKIYOR

Mart ayı sonunda Bahçelievler Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınacak olan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Düz Mahalle’deki eski binanın satışı için son teklifleri cuma günü alacak.

info@karadenizekonomi.com / 18.03.2016

OTSO BİNASI SATIŞA ÇIKIYOR

Ordu’da Bahçelievler Mahallesine yapımı planlandıktan sonra süratle inşaat çalışmalarına başlanan OTSO binasında kaba inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 15 gün sonra tamam hale geleceği öğrenildi. Bu çalışmalardan sonra iç donatılara geçilecek. Bu donatı ve mefruşatların da hızlı bir şekilde tamamlanacak. OTSO Başkanı Servet Şahin, 6 bin metrekare kapalı alana sahip olan yeni hizmet binasında her katın yaklaşık bin metrekare alana 

sahip olduğunu, ayrıca 150 aracı bahçesinde barındıracak bir otoparkın da mevcut olduğuna dikkati çekti. Şahin, yeni binanın Ordu’ya 100 yıl yeteceği görüşünü de paylaştı.

ESKİ BİNANIN SATIŞI

Edinilen bilgiye göre, yeni hizmet binasının yapımı için son dönemde para sıkıntısı çekiliyor. Bu sıkıntının eski binanın satışından elde edilecek para ile giderilmesi planlanıyor. Düz Mahallede 4 katlı eski OTSO binası, 362 metrekare alanda bulunuyor. Önce 3 milyon 100 bin liradan satışa çıkarılan bina talip çıkmayınca bu defa fiyat 2 milyon 500 bin liraya indirildi.. Binaya talip olanların başvuruları devam ediyor, ancak alıcıların çoğunun teklif için son günü bekledikleri ifade ediliyor. Ayrıca alıcıların cuma günü (yarın) saat 17.00’a kadar bina için teklif verebilecek. 

ETİKETLER; OTSO Bina Satış Teklif