Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ORDUSİAD’DA iş buluşması

·Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel yemekli toplantısı yapıldı. Toplantıya Ordu Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Altınordu Belediye Başkanı da katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 2.05.2017

ORDUSİAD’DA iş buluşması

Ordu Sanayici Ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) yönetim kurulu ile Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz hizmet ve yatırımlara ilişkin bilgi verdiler.

Başkan Yılmaz, 2018’de Ordu’da yapılacak hiçbir ihale kalmadığını, yapılan yatırımların meyvesinin 2018 yılı sonu olduğunu işaret etti. Vali Balkanlıoğlu da Ordunun geleceğinin turizm olduğuna dikkat çekerek, Arapların yoğun ilgisi ve yeni gelişmeler hakkında iş bilgi verdi.

Toplantının öncesinde ORDUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi sanayici iş adamı Mehmet Albayrak ilimizin eğitimden sağlığa her alanda büyümesi gerektiğine vurgu yaparak; eğitimde Ordu olarak ciddi bir sıkıntı olduğunu, söyledi. Albayrak, Ordu Şehir Hastanesinin tarihinin ve yerinin bir an önce netleşmesini ve yeni yatırımlar için Ordu, Fatsa, Ünye OSB’lerin hızlı bir şekilde hazır olması gerektiğini söyledi. Murat Gürsoy/KARADENİZ EKONOMİ