Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ORDU'NUN KALBİ FESHANE'DE ATACAK!

Ordu Tanıtım Günleri’nin programı belirlendi.

info@karadenizekonomi.com / 30.04.2015

ORDU'NUN KALBİ FESHANE'DE ATACAK!

7-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleştirilecek olan ‘Ordu Tanıtım Günleri’nin programı belirlendi.

Bu yıl Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkisi dâhilinde düzenlenecek olan Feshane Ordu Tanıtım Günleri’nde bütün çalışma ve programların Ordu ilini tanıtım üzerinde hazırlandı. Çoğunlukla Ordulu sanatçıların sahne alacağı etkinlikte, Fatsalı ünlü sanatçı Soner Arıca ve Gece Yolcuları da sahne alacak.

Yerel sanatçılar sahneye çıkacak

Bu yıl çok yönlü kutlanacak olan ‘Ordu Tanıtım Günleri’de bir ilke imza atılıyor. Çoğunlukla yerel sanatçıların yer alacağı etkinlikte, 2015 yılına damga vuracak. Aydın Beyoğlu’ndan Gaye Aksu’ya, Ezel Kalender’den Kandemir Kaytaz’a ve Seyfettin Tomakin’den Fatih Yaman’a kadar birçok yerel sanatçının yer alacağı tanıtım günleri renkli görüntüler oluşturacak.

Açılışı Soner Arıca yapacak
1992 yılında çıkarttığı ‘Bir Umut’ albümü ile 90’lı yıllara damga vuran, 2013 yılına kadar çıkarttığı 20 albümle herkesin günlüne taht kuran Ordulu ünlü Sanatçı Soner Arıca, hemşerilerine muhteşem bir gece yaşatacak. Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır’ın yeğeni olan Arıca, bu yıl çıkartacağı 2015’in ilk single albümündeki parçalarla da Orduluları coşturacak.

Gece Yolcuları final yapacak
1993 senesinde Edis İlhan (vokal - perküsyon), Uğur Arslantürkoğlu (gitar - geri vokal) tarafından kurulan bir pop-rock grubu olarak kurulan ve 1995 yılında profesyonel müziğe başlayan, 10. Geleneksel İstanbul FM Altın Ödüllerinde En İyi Grup ödülünü alan Gece Yolcuları, tanıtım günlerinin finalini yapacak. Söyledikleri parçalarla gençlerin aklını başından alan grup, şarkılarıyla tanıtım günlerine damga vuracak.