Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Ordu Protokolü İlküvez de Bir Çok Açılış Yaptı

Çaybaşı İlçesin den Yatırım Atağı..

info@karadenizekonomi.com / 17.03.2015

Ordu Protokolü İlküvez de  Bir Çok Açılış Yaptı

Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ  İlküvez ilçesin de  bir dizi açılış ve temel atma töreni için geldiler.  İlküvez Mahallesi girişinde Ordu Valisi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz vatandaşlar tarafından karşılandı.Hava soğuk ve yağışlı olmasına rağmen programa katılım oldukça yoğundu.

İLKÜVEZ 180 YATAKLI KIZ /ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, İlçe Kaymakamı Fatih İZMİR, Belediye Başkanı İsmet YANIK, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN katıldı.Yapımı Bu Yıl Başında Tamamlanan İlküvez 180 Yataklı Kız /Erkek Öğrenci Yurdunun Resmi Açılışını Gerçekleştirdiler.

Vali Balkanlıoğlu ve diğer protokol üyeleri 200 kişi kapasiteli, şu an 74 öğrencisi bulunan, 1.2.3. katları yatakhane, zemin katı idari bölüm olarak kullanılan 

İlküvez Kız-Erkek Öğrenci Yurdu’nun açılışını gerçekleştirdi. Ardından, yurdun odalarını gezerek İl Milli eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’dan bilgi aldı.

İLKÜVEZ ENGELİLER OKULU VE SPOR KOMPLEKSİNİN TEMELİ ATILDI 

Protokol daga sonra Yapımı Bu Yıl Sonuna Tamamlanacak Olan İlküvez Engelliler Okulu ve Spor Kompleksinin Temelini attılar.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Böyle anlamlı ve düşünceli bir esere vesile olup, sonunda temel atma aşamasına getirdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum .Toplum olarak buna herkesin destek vermesi lazım. Allah kimseyi böyle ağır sınavlarla imtihan etmesin''dedi.

Çaybaşılı İş Adamları Tarafından 2 Tavuk Çiftliği Açıldı

 Çaybaşılı İşadamları tarafından , Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Tarafından Avrupa Birliği Hibe Projesi desteği ile Yaptırılan Tavuk işletmelerinin açılışı da gerçekleştirildi.

Çaybaşı ilçesi Tekke mahallesinde 10 dönüm alan üzerinde  kurulan, 29 bin 500 tavuk kapasiteli tavuk çiftliği ile sahipliğini Seyfettin Duman’ın yaptığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun desteğiyle kurulan broiler tesisinin de açılışlarını gerçekleştirdi.

İlküvez’deki açılış ve temel atma programlarından sonra protokol Ordu'ya hareket etti..