Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ORDU 2 BAKANI BİRDEN AĞIRLAYACAK!

Orman Ve Su İşleri Bakanlığının Ordu’da gerçekleştireceği toplu temel atma programı için Bakan Veysel Eroğlu ile Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Ordu'ya gelecek.

info@karadenizekonomi.com / 21.09.2017

ORDU 2 BAKANI BİRDEN AĞIRLAYACAK!

Orman Ve Su İşleri Bakanlığının Ordu’da gerçekleştireceği toplu temel atma programı için Bakan Veysel Eroğlu ile Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Ordu'ya gelecek. Her iki bakan da temel atma törenin ardından ayrı ayrı programlara katılacak.

Ordu'da gerçekleştirilecek toplu temel atma programı için Ordu’ya gelecek olan Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na bu törende Kültür Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da eşlik edecek.

Bu programdan önce Ordu Valiliği’ni ziyaret edecek olan Bakan Eroğlu, Ak Parti Ordu İl Başkanlığına da ziyarette bulunacak. Bakan Eroğlu temel atma töreninin ardından Giresun’a geçerken Bakan Kurtulmuş programına Ordu’da devam edecek.

Akyazı Mahallesi’nde bulunan İmam Hatip Okulunu ziyaret edecek olan Bakan Kurtulmuş ardından Ordu Kültür Sanat Merkezinde bir konferansa katılacak. Kurtulmuş ardından Ordu İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edecek.